HJÆLP OS MED AT FLYTTE LAGER - SPAR 25% PÅ MANGE AF VORES VARER

Gaven Til Hende

Oprettet d.

Gaven til hende

Kvinder er forskellige, derfor kan det være svært at finde den rigtige gave til hende. Her inspiration til kvinden som har fødselsdag, jubilæum, mors dag eller måske bare skal have lidt forkælelse.

Personlig pleje

Personlig pleje er noget de fleste kvinder elsker, en rimelig sikker gave.

Et billede, der indeholder foto

Automatisk genereret beskrivelseFint og elegant smykkeskrin fra Neon Living. Transparent, som giver mulighed for at se alle smykker. Hænger fint uden at blive kludret sammen. Pladser til både øreringe, armbånd og halskæder.

Kan findes  her

 

 

 

Et billede, der indeholder tilbehør, indendørs

Automatisk genereret beskrivelseFire rigtig fine og anvendelige kosmetiktasker. Et sæt af 4 dele, med forskelige design og størrelse bred rektangulære, slank rektangulære og den sidste har en bred oval form. Perfekt til flere formål. De 3 mindste tasker har mulighed for at være i den store transparente taske, og dermed nem at have med sig.

Kan findes her

 

 

 

Te-drikkeren

Mange kvinder nyder at sidde med en god kop te. Her er nogle muligheder for at gøre te oplevelsen bedre.

Et billede, der indeholder indendørs, kop, bord, væg

Automatisk genereret beskrivelseTea shirt er en sød gave. Her får du både praktisk anvendelighed og lækkert design af det flotte te-æg udformet som en tea-shirt. Te-ægget er nemt at anvende og rengøringsvenlig. Den kan ydermere findes i forskellige farver.

Den kan findes her

 

 

 

Et billede, der indeholder toiletvare

Automatisk genereret beskrivelseLækker te fra nu te. Fås i to forskellige varianter. Autumn er grøn te fra Kina med kvæde og æble. Ginger mint, med smag af ingefær, pebermynte, mynte og æblemynte. Begge er super lækre te, som kommer i en dåse med 10 breve.

Kan findes her

 

 

 

Decor-kvinden

Mange kvinder sætter pris på et flot og pyntet hjem. Decor-kvinden værdsætter smukke pynteting, som gør hjemmet hyggeligt.

Smuk vase fra Alessi. Denne vase fås i forskellige højder og både i sort og hvid. En vase, som er smuk som pynt, men også som blomstervase. Flot vase i sæt af alle tre højder, men også flot i en størrelse.

Kan findes her

 

 

Fyrfadsstager fra Stelton. Meget elegante fyrfadsstager, med et flot design, som giver et smukt skær med tændte lys i. Steltons fyrfadslysestage vil pryde såvel det festdækkede middagsbord og entréen som vindueskarmen, badeværelset eller i en hyggelig krog. Kommer i sæt af to i en fin gaveæske.

Kan findes her

 

 

Et billede, der indeholder objekt

Automatisk genereret beskrivelseLysestagen fra Stelton har et enkelt og flot design, som passer til hvert hjem. Lysestagen kan fås i forskellige højder og farver. De er super flotte og giver en god stemning, hvis flere lysestager er samlet ved siden af hinanden.

Kan findes her


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar