Kontakt os

 

Spar 5% på dit køb

✓ Gratis fragt ved køb over 500 KR - ✓ Prisgaranti på alle varer
 

Returnering

Hvor lang tid fortrydelsesret har jeg?

Ved varer købt på NiceBuy.dk gælder reklamationsretten fra modtagelsen af varen. Som udgangspunkt har du 14 dages returret. Ved jul har vi forlænget returret. Den går fra Black Friday og frem til uge 3 i januar.

For at få refunderet varens fulde beløb skal denne leveres tilbage i samme stand og mængde som ved modtagelse. Den enkelte vare skal tilbageleveres i sin originale emballage. Den originale emballage er en væsentlig del af varens værdi og er dermed afgørende for, om vi kan sælge varen som ny til en anden kunde. Du skal derfor sende produktet retur i sin originale emballage for at kunne gøre brug af fortrydelsesretten. Du må selvfølgelig gerne pakke produktet ud og undersøge det, men undgå at ødelægge den originale emballage når du åbner pakken. Hvis du ønsker at returnere en brugt vare hæfter du for værdiforringelsen. Værdiforringelsen fastsættes af Nicebuy.dk, ud fra hvad NiceBuy.dk kan få for varen i videresalg.

Hvornår får jeg pengene retur?

Når vi har modtaget varen samt denne formular, så tilbagefører vi pengene på det betalingskort som er blevet brugt ved bestillingen. Hvis pengene skal tilbageføres til et andet kontonr, så skal dette kontonr. vedlægges pakken. Hvis du ønsker en anden vare, så skal du gå ind på vores side og lave en ny bestilling.

Bemærk vi kan først færdigbehandle sagen når vi både har varen samt alle oplysninger