HJÆLP OS MED AT FLYTTE LAGER - SPAR 25% PÅ MANGE AF VORES VARER

Mandolinjern - Sådan finder du det bedste mandolinjern

Oprettet d.

Mandolinjern - Sådan finder du det bedste mandolinjern

Sådan finder du det bedste mandolinjern

 

Det er slut med at få revne fingre når du fremover skal bruge dit mandolinjern. Med det ofte bedst i test mandolinjern fra De Buyer, kan du lave mad med et funktionelt jern, som også beskytter fingrene. Råkostjernet er let at anvende, og nemt at skifte mellem de forskellige skæreblade. Med et godt design giver det mulighed for at skære frugter og grøntsager, eller snitte hvidkål til for eksempel råkostsalat.

 

De buyer Vantage mandolinjern er formet med et v snit, som gør det ekstra let at anvende både til grøntsagt, hårde og bløde frugter. Jernet kommer med 4 blade i 2 mm, 4 mm, 7 mm eller 10 mm. Dette redskab giver dig mulighed for at lave skiver og strimler af dine frugter og grøntsager. Dette jern er perfekt til for eksempel grøntsags spaghetti eller hjemmelavede pomfritter.

 

Viper mandolinjern giver dig mulighed for at lave skiver og strimler af frugter og grøntsager, samt mulighed for at snitte frugter og grøntsager til firkanter eller diamanter. Det kan for eksempel bruges til at lave frugtsalat, eller finthakket grøntsager til suppe.

 

Revolution mandolinjern er perfekt til at pynte din salat med en agurkespiral eller anden spiral. Jernet har samme funktioner som ovenstående, men giver dig også mulighed for at lave fine mønstre i grøntsagerne.

 

Revolution master mandolinjern har samme gode egenskaber som overstående, men med dette jern får du long pusher med, som gør det muligt at snitte lange frugter eller grøntsager.

 

Swing plus fås i fem forskellige farver. På dette jern kan du lave skriver, strimler og spiraler af dine frugter og grøntsager og mandolinjernet kan lave fine mønstre i dine grøntsager. Hos Nicebuy.dk har vi valgt at føre mandolinjernet i sort, hvis man ønsker en anden farve kan vi selvfølgelig bestille det hjem.

 

Kobra mandolinjern fås i fire forskellige farver. Dette jern er let og enkelt, og bruges til at snitte skiver af frugter og grøntsager i forskellige tykkelser.

 

 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar