Kontakt os

 

Spar 5% på dit køb

✓ Gratis fragt ved køb over 500 KR - ✓ Prisgaranti på alle varer
 

Derfor skal du vælge Aviendo hudprodukter.

Oprettet d.

Derfor skal du vælge Aviendo hudprodukter

Aviendo tror på, at mange områder af den moderne livsstil kan bedres gennem valg af naturlige produkter, der er produceret med omtanke for miljøet og ikke mindst for de mennesker, der ultimativt får produkterne mellem hænderne.

 

Aviendo ønsker at vise, hvordan man med ganske få valg i hverdagen, kan opnår forandringer der kan have betydning for livskvaliteten.

 

Aviendos mål er ikke kun at nære kroppen, men også at skabe produkter til krop og sjæl.

 

Aviendo Natural producerer naturlig skønhedspleje, der har en effekt. Produkterne er alle produceret i Danmark og ingredienserne kan beskrives med samme ord som de værdier de er funderet på:

Enkle, naturlige og ærlige

 

Aviendo Natural ønsker med en moderne visuel identitet at ændre den gængse opfattelse af naturlig skønhedspleje, der er fri for skadelige stoffer. Hermed ønsker vi at påvirke de valg man som moderne forbruger står overfor i hverdagen. Vi ønsker at gøre det nemmere at navigere i junglen af hudplejeprodukter ved at tilbyde det nemme og naturlige alternativ.

 

Det bedste hudplejeprodukt, naturlige ingredienser, lokalt produceret, til fair priser.. Altsammen i et moderne, æstetisk appellerende design!

 

Aviendo Natural er en dansk hudpleje serie. Produkterne er produceret i Danmark af aktive ingredienser, der er naturlige og som har en dokumenteret effekt på huden. Vores enkle og visuelle univers understreger det vi står for.. pure and simple. Aviendo Natural favner nu 4 linier - men, women, unisex og Arctic Circle... Alle grundlagt med et ønske om at gøre hudpleje til en integreret del af en sund livsstil.

 

At vores produkter virker, tager vi som en selvfølge, men at de med deres unikke duft, perfekt konsistens og kære visuelle udtryk bidrager til en sund og moderne livsstil, ser vi som vores primære mission 

 

Se hele Nicebuy´s udvalg af Aviendo hudprodukter her.

 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar