HJÆLP OS MED AT FLYTTE LAGER - SPAR 25% PÅ MANGE AF VORES VARER

Sådan steger du den perfekte steak

Oprettet d.

Sådan steger du den perfekte steak
       
         
Blue/Extra-Rare
Stegeskårp på alle sider, 1 minut på hver side Sørg for, at alle sider er forseglet 100% Rød midte. Internt temperatur på bøffen: 10-29 ° C Kødet bør føles svampeagtig uden modstand.
     
         

Rare

Stegeskårpe på alle sider, 2 1/2 minutter på hver side

75% Rød midte

Kødets Internt Temperatur: 30-51° C

Bøffen bør føles blød og svampet med let modstand når man trykker på den.

     
         

Medium Rare

Stegeskårpe på begge sider, 3- 4 minutter på hver side

50% Rød midte på steaken

Internt temp: 57-63 ° C

Bøffen bør føles temmelig blød, temmelig svampet

og lidt fjedrende når man trykker på den. 

     
         

Medium

Stegeskårpe på begge sider, 4 minutter på hver side

25% Red Center

Internt temp: 63-68 ° C

Bør føles temmelig fast og fjedrende

     
         

Medium well

Stegeskårpe på begge sider, 5 minutter på hver side

Let antydning af lyserød i midten af kødet

Internt temp: 72-77 ° C

Bør føle sig fast med en let fjeder når man trykker på kødet.

     
         

well-done

6 minutter på hver side

100% gennemstegt overalt

Internt temp: 77 ° C +

Bør føle sig meget fast og giver modstand når man trykker på bøffen.

     
 

Generelle råd når man steger sin bøf.

  • Sørg for, at alle sider er forseglet
  • Undgå at stikke i kødet med en stegegaffel, da man risikere at gør sin bøf tør og kedelig. 
     
         

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar