HJÆLP OS MED AT FLYTTE LAGER - SPAR 25% PÅ MANGE AF VORES VARER

Gaven Til Ham

Oprettet d.

Gaven til ham

Alle mænd er forskellige, derfor kan det være svært at finde den rigtige gave til ham. Der findes lige så mange gaveideer, som der findes mænd. Ligeledes er der lige så mange anledninger til at finde en gave. Her er inspiration til manden der har fødselsdag, jubilæum, fars dag eller måske bare lidt forkælelse.

 

 

 

 

Vinnyderen

Vinnyderen værdsætter et godt glas vin og til det skal han selvfølgelig have det rigtige udstyr.

Poptrækkeren fra Brabantia. Den er både let at betjene og så har den et flot design. Den åbner nemt flasken og har også indbygget folieskærer.

Den kan findes her.: Kvalitets proptrækker fra Brabantia

 

 

 

Hvis vinen skal gemmes til dagen efter, holder den sig bedst hvis der kommer en prop i flasken igen. Det kan gøre med den sjove Alessi Carlo flaskeprop, som kommer i 2 farver. Dette er en sjov gave som kan bruges til mange anledninger.

Den kan findes her.: Prop til vin fra Alessi

 

 

Skal vinen serveres fint, kan Eva Solo vinkaraffel være en god mulighed. Karaflen er flot design og er drypfri, og kan med fordel stilles i køleskabet. Karadlen tåler ydermere maskinvask.

Den kan findes her.: Vinkaraffel fra Eva Solo

 

 

 

Grejelskeren

Nyt grej kan være en god ide til manden der har alt. Der findes meget forskelligt grej, som garanteret ikke har prøvet før.

Multiåbner har 4 funktioner i et smart design. Den giver mulighed for at åbne dåser, flasker, skruekapsler og skruelåg.

Du kan finde multiværktøjet her.

 

 

 

Køletasken fra Le Creuset er oplagt til hvis man ønsker at medbringe en afkølet vin eller øl til en picnic, på stranden eller på terrassen. Køletasken kan opbevares i frysen, så den altid er klar til brug. De elastiske sider gør, at den passer til de fleste typer vinflasker.

Køletaske til vin fra Le Creuset

 

Grillmanden

De fleste mænd nyder at stå sammen ved en grill og stege de perfekte bøffer. Der findes meget forskelligt grilltilbehør.

 

MSV grillsæt i 8 dele, udstyr manden med mange gode redskaber til grillen. Sættet kommer i en kuffert, og er dermed nem at holde styr på og passe på. Med de 8 forskellige redskaber er manden dækket ind og kan lave næsten alt på grillen. 

 

Sættet kan findes Grilludstyr fra MSV

 

 

 

Digitalt termometer fra GEFU gør det muligt at have kontrol over kødet. Den kan bruges på grillen, i en gryderet eller i ovnen. Temperaturen er indikeret med rød, som viser den eksakte temperatur. Yderligere kan den hænges ved siden af grillen, da der er en krog øverst på termometret.

Digital Stegetermometer fra Gefu

 

 

Skraberenser til grillriste. Bulerne i figurens fødder og hænder kan køres mod risten på grillen og hjælpe med rengøringen. Et nemt og sjovt redskab, som kan bruges på forskellige riste for eksempel ovnristen.

Skraber til grillrist

 

Så uanset om du skal til en 30, 40 eller 50 års fødselsdag, så har Nicebuy.dk gaven.

Husk at hos Nicebuy.dk har du altid 14 dages returret. Denne returret er selvfølgelig forlænget når det drejer sig om julegaver. Julegaver købt i perioden fra uge 42 til jul kan byttes til og med uge 2 i det nye år.

 

 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar