Blog

 1. Tips til den nemme børnefødselsdag

  Skal du holde en børnefødselsdag. Tips, tricks og ideer finder du her. For mange mennesker kan en børnefødselsdag være skrækslagende.
  Read more »
 2. 5 TIPS TIL EN VELLYKKET PICNIC

  5 TIPS TIL EN VELLYKKET PICNIC

  Det gode vejr synes at fortsætte i hvert fald lidt endnu, så hvorfor ikke pakke madkurven og tage på en picnic i det danske sommerland? Her er 5 tips til en vellykket picnic, uanset om den er i skoven, på stranden, i parken eller måske bare i haven.

  Skrevet af Signe, NiceBuy.dk  TIP 1: Server maden i flotte skåle

  Hjemme ved mig er vi ikke helt enige om behovet for det rige udvalg af skåle, som fylder i køkkenskabene, men jeg synes, at mad smager bedst, når det er flot præsente

  Read more »
 3. Hvordan hakker man et løg?

  Hvordan hakker man et løg?

  At hakke løg er en af de klassiske disipliner på kokkeskole. Det er ofte opgaver som folk frygter, da det kan resultere i en strid strøm af tåre og snot fra næsen.

   

  Men hvis du skal hakke løg uden at græde samt få en ensartet reultat, så er der nogle ting du skal overveje.

   

  For det første så skal du have en god kniv til opgaven. Om du vælger at bruge den store kokkekniv eller en mindre grønsagskniv er op til dig. Det vigtigste med kniven, er at den er skarp. Hvis du vælger at bruge en sløv kniv, så vil du opleve at den mere "river" løgene fremfor skære dem. Med en sløv kniv vil du også opleve, at du vil få flere tåre, da safterne i større grad vil forlade løgene.

   

  Når du skal til at hakke løget så kan du med fordel bruge en løgholder. Ved at

  Read more »
 4. Hvad betyder vaskeanvisningerne?

  Hvad betyder vaskeanvisningerne?

  At vaske tøj kan nogle gange være en svær desciplin. 

  Ved du, hvad de forskellige vaskesymboler betyder? Hvis ikke så har vi samlet dem her for dig.

   

   

  Vaskeanvisninger

            Blegning  

                                   Strygning

          Professionel rensning

  Read more »
 5. Hvor lang tid skal et blødkogt æg koge?

  Hvor lang tid skal et blødkogt æg koge?

  For at få et æg til at være blødkogt, skal ægget koge i 6-7 minutter, dog kan kogetiden variere alt efter størrelsen

  Fyld en gryde halvt op med vand, og sæt den til at koge. Når vandet koger, skrues der lidt ned for gryden, men vandet skal stadig små koge. Derefter kommes æggene i. Lad æggene være i gryden i 6-7 minutter. Derefter tages æggene op og skylles straks med koldt vand. Æggene er derefter klar til at blive serveret.

  Tip: hvis æggeskallen knækker når de kommer i vandet, kommes lidt almindeligt salt i gryden, dette gør at æggehviden ikke kommer ud i hele gryden.

   

  Hos Nicebuy.dk har vi et stort udvalg af æggekoger, vi har æggekoger der er testvinder samt billige æggekoger

   

  Har du brug for hjælp, så husk at vores kundeservice altid er klar til hjælpe

  Read more »
 6. Ginglas, Vinglas og Champagneglas - De bedste glas til sommeren

  De bedste glas til sommeren

  Hos NiceBuy.dk elsker vi glas og det, man kan hælde i dem! En gin og tonic serveret i et flot ballonglas, når vennerne tilfældigt kigger forbi, og det udvikler sig til en fest; et køligt glas rosévin på terrassen i et højt vinglas, mens du nyder stilheden og en god bog; eller et glas champagne serveret i et champagneglas, fordi det smager fantastisk! Men hvilket glas skal du vælge til din gin og tonic? Hvilket glas til rosévin? Og hvilket glas er bedst til champagne? 

  Skrevet af Signe, NiceBuy.dk

   

  De bedste glas til gin og tonic

  Jeg elsker at servere en gin og tonic i

  Read more »
 7. Sommertid er istid

  Isvafler

  Så er det blevet sommer, og det er ikke kun kalenderen, der overbeviser os: Solen skinner, termometeret har bevæget sig over de 20 grader, og selv vandet i børnenes badebassin har fået en behagelig temperatur. Hos NiceBuy.dk betyder det én ting: Is! Og masser af det. Både af den slags i isterningebakker og af den gode hjemmelavede slags med fløde.

  Read more »
 8. Mandolinjern - Sådan finder du det bedste mandolinjern

  Sådan finder du det bedste mandolinjern

  Det er slut med at få revne fingre når du fremover skal bruge dit mandolinjern. Med det ofte bedst i test mandolinjern fra De Buyer, kan du lave mad med et funktionelt jern, som også beskytter fingrene. Råkostjernet er let at anvende, og nemt at skifte mellem de forskellige skæreblade. Med et godt design giver det mulighed for at skære frugter og grøntsager, eller snitte hvidkål til for eksempel råkostsalat.

  De buyer Vantage mandolinjern er formet med et v snit, som gør det ekstra let at anvende både til grøntsagt, hårde og bløde frugter. Jernet kommer med 4 blade i 2 mm, 4 mm, 7 mm eller 10 mm. Dette redskab giver dig mulighed for at lave skiver og strimler af dine frugter og grøntsager. Dette jern er perfekt til for eksempel grøntsags spaghe

  Read more »
 9. Dyrk dine egne krydderurter

  Dyrk dine egne krydderurter

   

  Dyrk dine egne krydderurter
   

   

  Hvis du ikke er den type person, der ønsker at bruge deres en masse tid på en frugt- eller grøntsagshave, så kan du overveje at plante og holde en kryderurtehave. Det

  Read more »
 10. Undgå at gamble med din families helbred - Hygiejne i køkkenet

  Den bedste grill-oplevelse med god køkkenhygiejne

   

  At lave mad til sin familie kræver ikke et hygiejnebevis. Men god gedigen køkkenhygiejne er vigtig, hvis man skal sørge for, at ingen bliver syge af maden.

  Du kan selv gøre en masse for at undgå, at du eller din familie får sygedomme fra madbakterier fra for eksempel salmonella og campylobacter.

   

  Tre grundlæggende hygiejneregler for madlavning:

  1. Varm op
  2. Køl af
  3. Undgå at sprede bakterier 

   

  Køkkenhygiejne og håndvask. Husk altid:

  • at vaske hænder før og mellem de forskellige processer i madlavningen.
  • at vaske hænder ved kontakt med forskellige typer af råvarer og/eller færdiglavede pr
  Read more »
Side