Kontakt os

 

Spar 5% på dit køb

✓ Gratis fragt ved køb over 500 KR - ✓ Prisgaranti på alle varer
 

Black Friday 2019

Black Friday hos NiceBuy.dk

NiceBuy inviterer til Black Friday fest d. 27. november 2020 
Hos NiceBuy.dk fejrer vi Black Friday med gode tilbud og vilde rabatter på vores brede sortiment af alt inden for isenkram og boliginteriør. Festlighederne finder sted i forbindelse med fredag d. 29. november, hvor du har rig mulighed for at gøre en god handel inden jul.

 

Hvad er Black Friday? 
Black Friday er et amerikansk fænomen, som refererer til de årlige kæmpemæssige menneskehober på julegaveindkøb i slutningen af november måned. En tendens, der har udviklet sig til en tilbagevendende indkøbsfest hvor både fysiske butikker og webshops giver deres kunder årets bedste rabatter og tilbud.
Denne tilbuds-tradition har vi med tiden taget til os i Danmark og hos NiceBuy.dk er det ingen undtagelse. 
 

Hvornår er Black Friday?
Black Friday finder altid sted fredagen efter Thanksgiving. En amerikansk højtid, som hvert år fejres den fjerde torsdag i november. I år finder Black Friday således sted fredag d. 29. november. 
Måske du har bemærket at nogle af de gode tilbud allerede starter i dagene op til Black Friday? En lang række forhandlere lader nemlig festlighederne og ikke mindst de stærke tilbud strække sig over flere dage, - og andre hele måneden.
Black Friday 2020 finder sted fredag d. 27. november.
 
Forkæl dig selv og dine kære 
Tilbudsfesten i Nicebuy en oplagt mulighed for at forkæle dig selv og dem du holder af. Måske der netop er noget du står og mangler? 
På vores webside forhandler vi mere end 250 forskellige brands indenfor isenkram og boliginteriør. Der er altså med sikkerhed noget for enhver smag. 
Derudover er Black Friday i NiceBuy din mulighed for at få taget hul på julegaveindkøbene i god tid. Ved at udnytte de mange gode tilbud og rabatter, er der hurtigt mange penge sparet, samtidig med at du undgår julestress. Du kan derfor med god grund allerede forberede dig ved at få fat på venners og families ønskesedler. 
Find os på Facebook og Instagram hvor vi løbende deler rabatter og inspiration.
 
Handle ved NiceBuy på Black Friday fordi: 
•    Du kan opnå vilde tilbud og rabatter på vores store udvalg af isenkram og boliginteriør
•    Vi forhandler mere end 250 forskellige brands, hvilket sikre produkter til enhver smag og lejlighed 
•    Og husk: Vi giver dig altid gratis fragt ved køb over 500 kr. 
 
Vi ses til Black Friday 2020 på NiceBuy.dk 
 
Spørgsmål?
Har du et spørgsmål eller mangler du hjælp, er vi altid behjælpelige på tlf: +45 24246585 eller mail: info@nicebuy.dk